” Hardh Fest “2016

Me pronarin e Podrumit me te ri Kosova Wine ,ku shijuam veren me te mire ne panairin e ” Hardh Fest “2016.

Kosovës i shtohet edhe një bodrum vere

Është përuruar të shtunën një bodurm i ri i verës në Rahovec falë mbështetjes me rreth 200 mijë euro nga Ministrisa e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Për ta hapur edhe zyrtarisht këtë bodrum që është pronë e “Kosovawine”,  prezent ishin edhe  Ministri Memli Krasniqi dhe kryetari i Rahovecit, Idriz Vehapi. Krasniqi tha se ky bodrum është një mundësi […]